Szélvédő javítás Gödöllő

Szélvédő javítás Gödöllő

Akciós szélvédőcsere Gödöllő

2019. június 20. - Szélvédős Ferenc

Akciós szélvédőcsere Gödöllő

Rövid határidőn belüli nano bevonat autószélvédőre Gödöllő vonzáskörzetében akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere folyamata – szélvédőcsere Gödöllő

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi autóüveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül sikerült kiemelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Gödöllő

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Gyakran kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

  • szélvédő ablaktörlő karc
  • szélvédő kivágó gép
  • szélvédő rendelés Gödöllő
  • szélvédő üveg polírozás Gödöllő

Keresett márkák, szélvédő cserét végzünk:

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött! Szélvédőcsere Gödöllő Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédő csere Gödöllő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • Lámpabúra polírozás Gödöllő: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Gödöllő
  • Szélvédő polírozás Gödöllő: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gödöllő
  • Szélvédő gravírozás Gödöllő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gödöllő
  • Nano szélvédőbevonat Gödöllő: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gödöllő

Ha a szélvédőjavítás Gödöllő régiójában érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő repedés javítás Gödöllő Ne feledje, autóüveg csere Gödöllő területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő beépítés árakkal.

CASCO-s autó szélvédő javítás Gödöllő

Garanciával történő, olcsó kavicsfelverődés javítás Gödöllő régiójában (36 70 602-6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőjavítás Gödöllő – praktikus tudnivalók

Mindig ragassza le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön! Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő szerelése előtt! Színezett autóüveg javítása is lehetséges! Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható! Miért minket válasszon az autóüveg helyreállítására? 1. A legfontosabb, amit velünk nyer, a biztonság. Először is kizárólag jó minőségű szélvédő üveget helyezünk be jól ismert gyártók ragasztói közül, másfelől ne hagyatkozzon szép számmal hirdető ál-szakemberekre, akik jócskán áron aluli javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha minket hív, nyugodt lehet, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert egy évtizede végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Gödöllő 2. Akár szombaton is végzünk javítást, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Gödöllő 3. Velünk pénzt is spórolhat, mert a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a rendellenesség. Gyakorta elkerülhetetlennek látszik, de mikor kell tényleg megcsináltatni, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni megbízható, villámgyors és filléres megoldásért? Személyautó, busz, kamion, tehergépkocsi autóüveg javítása helyszíni kiszállással.Olcsó szélvédő javítás Gödöllő Gyakran kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

  • szélvédő fóliázás Gödöllő
  • szélvédő napellenző csík
  • szélvédő uv fólia Gödöllő
  • szélvédő üveg polírozás

Keresett típusok, szélvédő javítást vállalunk:

  • Opel Vectra B szélvédő keret Gödöllő
  • Toyota Carina E szélvédő Gödöllő
  • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag
  • BMW 1 szélvédő
  • Fabia 2 szélvédő Gödöllő
  • VW Golf 4 szélvédő ár
  • Mazda 626 szélvédő Gödöllő
  • Mtz 80 szélvédő Gödöllő

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA Gödöllő övezetében!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott károk, repedések orvoslása garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiszállással! Megesik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencsénk van, akkor nem kell szakemberhez fordulnia, mert minimális a probléma mértéke. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés jött létre a szélvédőn, akkor ajánlott inkább mesterembert hívni, mert a biztonságos közlekedés elsődleges prioritású, és a problémás autóüveggel inkább ne utazzon tovább! Sokszor megtörténik, hogy a szélvédő a kő felpattanása hatására azonnal megreped, észrevehető kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél jobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására! Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes jó szakműhelyt választania kőfelverődés javítás Gödöllő térségében (06 30 602 6000) való kivitelezéséhez!

Professzionális szélvédő csere Gödöllő

Akár azonnali ablaküveg csere önrész kedvezménnyel Gödöllő övezetében akár a helyszínen, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Gödöllő

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

  1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új behelyezése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül lehetett kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Ekkor a szakember nagy figyelemmel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve a mikro hézagos felületek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Gödöllő

Az árakra vonatkozó bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk. Sokszor kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

  • szélvédő gumi javítás Gödöllő
  • összekarcolt szélvédő Gödöllő
  • szélvédő sérülések
  • szélvédő üveg polírozás

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét vállalunk:

  • szélvédő Audi A4
  • Opel Astra F szélvédő matrica
  • Wagon R szélvédő Gödöllő
  • Xantia szélvédő Gödöllő
  • Golf 3 szélvédő Gödöllő
  • Golf 3 szélvédő gumi
  • Peugeot 508 szélvédő
  • BMW 7 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk az autóüveg csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét hétvégén is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a jó állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését! Szélvédőcsere Gödöllő Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Gödöllő – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője. A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Lámpabúra polírozás Gödöllő: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Gödöllő
  • Szélvédő polírozás Gödöllő: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gödöllő
  • Szélvédő gravírozás Gödöllő: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gödöllő
  • Nanobevonat Gödöllő: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gödöllő

Ha a szélvédőjavítás Gödöllő övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: autóbusz szélvédő javítás Gödöllő Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Gödöllő területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető autóüveg beszerelés árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasgodollo.blog.hu/api/trackback/id/tr4814903856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása