Szélvédő javítás Gödöllő

Szélvédő javítás Gödöllő

CASCO-s autóüveg beépítés Gödöllő Babatpuszta

2019. június 20. - Szélvédős Ferenc

CASCO-s autóüveg beépítés Gödöllő Babatpuszta

Rövid határidőn belüli első szélvédő cseréje Gödöllő Babatpuszta régiójában akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehézkesen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

  1. A megrongálódott autóüveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
  2. A régi szélvédő kivétele után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Gyakran kapunk telefont az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

Keresett márkák, szélvédő cserét vállalunk:

  • Vectra B szélvédő
  • Opel Astra F szélvédő beszerelés Gödöllő Babatpuszta
  • szélvédő Opel Astra G
  • X-type szélvédő Gödöllő Babatpuszta
  • Golf 2 szélvédő
  • Peugeot 406 szélvédő Gödöllő Babatpuszta
  • Peugeot 508 szélvédő
  • Mtz 80 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
  • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését! Szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Gödöllő Babatpuszta – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás részünkre, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • Lámpabúra polírozás Gödöllő Babatpuszta: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Gödöllő Babatpuszta
  • Szélvédő polírozás Gödöllő Babatpuszta: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gödöllő Babatpuszta
  • Szélvédő gravírozás Gödöllő Babatpuszta: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gödöllő Babatpuszta
  • Nano szélvédőbevonat Gödöllő Babatpuszta: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gödöllő Babatpuszta

Ha a kőfelverődés javítás Gödöllő Babatpuszta területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Gödöllő Babatpuszta Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg csere árakkal.

Helyszíni autóüveg javítás Gödöllő Babatpuszta

Garanciával történő, megfizethető kőfelverődés javítás Gödöllő Babatpuszta térségében (06/70 602-6000), perceken belüli indulással.

Kőfelverődés javítás Gödöllő Babatpuszta – hasznos tippek

Először ragassza le a sérülést, hogy ne kerüljön bele piszok! Melegben a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő károsodásának elhárítása előtt! Színezett autóüveg szerelése is lehetséges! Fűtőszálas autóüveget is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható! Miért minket válasszon a szélvédő helyreállítására? 1. A leglényegesebb, amit velünk megőriz, a biztonság. Először is csak jól bevált autóüveget helyezünk be bevált gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető kontárokra, akik olcsó javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag minőségi termékekkel dolgozunk, és ha minket választ, nem kell idegeskednie, nem kevés referenciával rendelkezünk az autóüveg javítás és csere területén, hiszen régóta szerelünk szélvédőket.Szélvédőjavítás Gödöllő Babatpuszta 2. Ünnepnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Gödöllő Babatpuszta 3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség. Gyakran kiküszöbölhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és pénztárcabarát megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása a sérülés helyszínén.Olcsó szélvédő javítás Gödöllő Babatpuszta Sokszor kapunk telefont a következő problémákkal kapcsolatban:

  • szélvédő javítás
  • szélvédő kivágás Gödöllő Babatpuszta
  • szélvédő ragasztás Gödöllő Babatpuszta
  • szélvédő vásárlás

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

  • szélvédő Audi A4 Gödöllő Babatpuszta
  • Opel Astra F szélvédő matrica
  • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag
  • W211 szélvédő Gödöllő Babatpuszta
  • Peugeot 207 szélvédő Gödöllő Babatpuszta
  • Peugeot 407 szélvédő ár Gödöllő Babatpuszta
  • Peugeot 5008 szélvédő
  • szelvedo Peugeot 807

AUTÓÜVEG CSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Gödöllő Babatpuszta térségében!

Villámgyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott sérülések, rések elhárítása garanciával, telephelyünkön, otthonában vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül! Megtörténik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan problémát okoz, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert minimális a probléma mértéke. Ha látható repedés vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor tanácsos inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább ne közlekedjen! Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kő hatására egy pillanat alatt megsérül, látható kár keletkezik, amit csak korrekcióval vagy autóüveg cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő helyreállítására! Jusson eszébe, ha autójáról van szó, érdemes megbízható szakembert hívnia autó szélvédő javítás Gödöllő Babatpuszta térségében (06 30 602 6000) való lebonyolításához!

Professzionális szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta

Rövid határidőn belüli hátsó szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta területén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc. Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

  1. A sérült szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
  2. A régi autóüveg eltávolítása után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
  3. Ennél a lépésnél a mester nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezzel kiküszöbölve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
  4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Gödöllő Babatpuszta

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik. A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi problémákkal kapcsolatban:

  • szélvédő biztosítás Gödöllő Babatpuszta
  • szélvédő oldalablak
  • szélvédő kárbejelentő
  • szélvédő védő fólia

Jellemző márkák, szélvédő cserét végzünk:

  • Opel Vectra B szélvédő keret
  • Opel Kadett E szélvédő Gödöllő Babatpuszta
  • szélvédő Octavia
  • Zafira szélvédő
  • Mazda 3 szélvédő
  • Peugeot 405 szélvédő
  • Trabant 601 szélvédő
  • Gaz 69 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk beépített szélvédők gyári minőségűek (pl. Securit).
  • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

  • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
  • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését! Szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Gödöllő Babatpuszta – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – személyi igazolvány, – meghatalmazás részünkre. A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek: – jogosítvány, – forgalmi engedély, – törzskönyv, – meghatalmazás a cégünk részére, – aláírási címpéldány, – bélyegző. Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

  • Lámpabúra polírozás Gödöllő Babatpuszta: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Gödöllő Babatpuszta
  • Szélvédő polírozás Gödöllő Babatpuszta: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Gödöllő Babatpuszta
  • Szélvédő gravírozás Gödöllő Babatpuszta: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Gödöllő Babatpuszta
  • Nanobevonat Gödöllő Babatpuszta: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Gödöllő Babatpuszta

Ha a szélvédő javítás Gödöllő Babatpuszta régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: akciós autóüveg beszerelés Gödöllő Babatpuszta Ne feledje, autóüveg csere Gödöllő Babatpuszta területén akár szombaton, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://szelvedojavitasgodollo.blog.hu/api/trackback/id/tr2414903862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása